Kopen Beslist nl Met Sok Laagste Prijs Voetbalschoenen 8ESqzw

Facebook Domeinverificatie

Link berichten bewerken weer mogelijk

L Skateschoen Nike Janoski Max Hazelnootivoorzwart Stefan Sb UxCqgwp6
28 november 2017
Leestijd: 2 minuten

 

Fitness Skechers Geest Zwartrood Jongens Tarvos Schoenen wIqaaB6xP

Rond de zomer gaven we enkele tips over hoe je toch nog de voorvertoningen van meegezonden links kon aanpassen bij het maken van een Facebookbericht. Facebook had deze mogelijkheid weggenomen in de strijd tegen fake news.

Eén van deze mogelijkheden was door het claimen van bepaalde websites.

Helaas werd deze optie later weer weggehaald.

Een andere methode is door het in orde maken van de metadata die op je website ingesteld staat. Ondanks de nieuwe methode die in dit artikel wordt uitgelegd, raden we nog steeds aan om deze open-graph tags in orde te houden. Hoe je dat doet, lees je in ons blog: ‘Open Graph op Facebook en Social Media’.

Open Graph op Facebook en Social Media. Zo werkt het.

Collectie Of Koffers Eastpak Zwart Office Zomer Rugzakken Out wnFxgP4RZ

Laten we nog eens kijken hoe je de voorvertoningen van meegestuurde links kunt bewerken door gebruik te maken van domeinverificatie.

Bewerken van linkvoorvertoningen: het probleem

Een kleine opfrisser…

Tot afgelopen zomer konden eigenaren van Facebookpagina’s de linkafbeelding, titel en omschrijvingen bewerken bij het maken van een linkbericht op Facebook. Helaas werd die mogelijkheid vervolgens dus weggehaald.

Collectie Of Koffers Eastpak Zwart Office Zomer Rugzakken Out wnFxgP4RZ Collectie Of Koffers Eastpak Zwart Office Zomer Rugzakken Out wnFxgP4RZ

Facebook deed dit om misbruik van deze functionaliteit te voorkomen. Het feit dat je deze informatie kon wijzigen, betekende ook dat je mensen naar een andere website kon sturen dan waar het in eerste instantie op leek. De reden van Facebook om dit aan te passen is dan ook begrijpelijk. Maar hoe zit het met de uitgevers die gewoon enkele kleine wijzigingen wilden doorvoeren? Misschien had de afbeelding nét niet het goede formaat. Misschien stond er een spelfout in de omschrijving of was deze te lang.

En het belangrijkste nog, wat als je de eigenaar van de geplaatste content bent?

Domein verificatie

Zwart Out Collectie Koffers Of Rugzakken Office Zomer Eastpak

Facebook heeft gezorgd voor Domeinverificatie, zodat contenteigenaren alsnog hun metadata kunnen overschrijven, als zij content op Facebook plaatsen.

In de Business Manager zie je nu aan de linkerkant: ‘Domains’ staan.

Klik op de knop om een nieuw domein toe te voegen.

Om je domein te verifiëren, dien je óf een DNS TXT record toe te voegen óf een HTML-bestand te uploaden. Als je niet jouw eigen website beheert, klinkt dit misschien als Russisch, maar Facebook legt het stap voor stap uit.

Voor DNS-verificatie…

Schoenen Met Goedkope Blauw Bloemen Dames Lage Sneakers Gympen ptxwqAg0F

In de video en afbeelding hierboven vind je de instructie. Je dient het TXT-record te plakken in je DNS-configuratie. Dit doe je in de meeste gevallen in het control panel van je webhoster. Hierna kom je terug naar de Business Manager en klik je op ‘verify’.

Je kunt ook een HTML-bestand uploaden.

In dit geval klik je op de link om het HTML-bestand te downloaden. Upload vervolgens dit bestand naar de ‘root directory’ van je website en klik vervolgens op ‘Verify’.

Super Met Kiltie Jhay Damesschoenen Populair Instappers Witte rOPqUwrXx

Dit hele proces kan binnen enkele minuten voltooid zijn. Eventueel kun je jouw contactpersoon of webhoster benaderen om één van de twee procedures te voltooien.

Pagina’s toewijzen

Je kunt Facebookpagina’s die aan je Business Manager zijn toegevoegd toewijzen aan geverifieerde domeinen, zodat beheerders van deze pagina’s de benodigde bewerkrechten krijgen.

Klik op ‘Pagina’s toewijzen’ binnen ‘Domeinverificatie’ en selecteer de pagina die je wil toevoegen.

Als jouw Facebookpagina hier nog niet bij staat, moet je deze nog toevoegen aan jouw Business Manager. Dit doe je door ‘Pagina’s’ te selecteren aan de linkerkant en hier je Facebookpagina toe te voegen.

Linkberichten aanpassen

Zodra je domein is geverifieerd en toegewezen is aan een pagina, kun je weer vrijuit linkberichten aanpassen!

Je kunt de afbeelding, titel én omschrijving aanpassen. Soms ziet de afbeelding er nog vreemd uit, terwijl je het bericht opmaakt; zodra je het bericht inplant of publiceert zal ook die er weer tip-top uitzien!

Rugzakken Eastpak Out Office Zwart Collectie Koffers Zomer Of
Eastpak Schoolrugzakken Prijsbest nl Stitch Cross AvqwZA
0 Reacties

Geef een reactie

Office Of Eastpak Zwart Koffers Zomer Out Collectie Rugzakken
Roze Tassen Esprit Dames Accessoires Phyllis Tas gg8wqErZ