Bruin € 00 Tassen Rugzakken Heren Pak'r Eastpak Padded 152

De Vrouwen Nieuwe Introductie Van Balance Sportschoenen Voor New 66gwrZUq
30-10-2017 - Katwijk aan Zee - Ingmar Rietdijk


Steeds vaker melden mensen zich bij ons aan vanwege langdurende pijnklachten in de lage rug, waarvan achteraf blijkt dat het eigenlijk bekkenklachten zijn. Tijdens het vraaggesprek blijkt dat de klachten al maanden of soms jaren aanwezig zijn en geen verklaarbare oorzaak hebben. Vaak heeft men al veel ondernomen om van hun klachten af te komen, zonder (blijvend) resultaat. In de meeste gevallen worden deze klachten afgedaan als aspecifieke lage rugklachten (ofwel rugpijn zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak). Tijdens het onderzoek constateren wij in dit soort gevallen regematig dat het bekken niet helemaal recht staat. Hierbij kan het bijvoorbeeld voorkomen dat één bekkenhelft (Ilium) verschoven of verdraaid is ten opzichte van het staartbeen (sacrum) en vervolgens in deze stand geblokkeerd staat. Op dat moment komen de bilspieren en de spieren die het bekken met de onderrug verbinden op spanning te staan. Hierdoor worden deze spieren slechter doorbloed en worden ze steeds stijver en pijnlijker. Met name wanneer men langer dezelfde houding wil aannemen, bijvoorbeeld met zitten of staan, ervaart men dan zeurende of stekende klachten en de onderrug.

Bekkenpijn veroorzaakt dus meestal pijn in de lage onderrug, vaak gecombineerd met uitstraling in een been. Hierdoor worden bekkenpijnklachten eveneens vaak aangezien voor herniaklachten, doordat dezelfde symptomen kunnen voorkomen als bij een heria. Dit komt doordat een zenuw (N. Ischiadicus) die tussen de bilspieren doorloopt naar de benen, als gevolg van een verdraaing of verschuiving van het bekken beknelt kan raken. Dit geeft gelijksoortige klachten als wanneer een zenuw door een hernia in de lage onderrug verdrukt wordt. 

Pak'r € Heren Tassen 00 152 Bruin Padded Eastpak Rugzakken 5nTUYnX


Tijdens en na de zwangerschap bekkenpijn meer voor, omdat het voor een belangrijk deel veroorzaakt wordt door hormonale bekkeninstabiliteit, waarbij het relaxine hormoon de ligamenten die het bekken bij elkaar houden verweekt, met als doel dat het kindje tijdens de geboorte gemakkelijker door het geboortekanaal kan. Wanneer de rugklachten niet uit bekkeninstabiliteit als gevolg van zwangerschap voortkomt, ontstaan de bekkenklachten over het algemeen alleen als gevolg van een harde valpartij. Als je bijvoorbeeld hard op je zitbotje valt, kan één van de bekkenhelften omhoog schuiven of gaan draaien en vast komen te staan, met als gevolg bekkenpijnklachten. Het vervelende is dat de pijnklachten zich in veel gevallen pas na een langere periode manifesteren, waardoor men niet meer weet dat de klachten ontstaan zijn door de val. Hierdoor valt dus ook moeilijk te achterhalen wat de oorzaak van de klachten is.

Graceland Vanharen Enkellaarzen Dames Schoenen Vanharen Dames qZw75xIxtMeer over  de behandeling van bekkenpijnklachten lees je hier!

Ken jij iemand die zich geen raad weet met zijn lage rugpijn en die je herkent in bovenstaande omschrijving? Wijs diegene dan op onze praktijk! Wellicht kunnen wij helpen. 

00 Heren 152 Tassen Eastpak Bruin € Padded Rugzakken Pak'r Luipaard nike Zwart Air Schoenen Dames Max Goud Nike 90 q7t8S

Reacties

Reacties van 1 tot 2:

Will Borst schreef op 30-10-2017, 22:30:
Goedemorgen, ik heb al een tijd last van mijn rug het is er met golfen in geschoten 1.5 maand geleden en het komt steeds terug.
gr. Will Borst.


Rob van der MeijTassen 152 Padded Eastpak 00 Rugzakken Heren Bruin Pak'r € schreef op 17-12-2016, 08:44:
Goedemorgen,
Ik herken de situatie en heb inmiddels al verschillende behandelingen achter de rug.
Na een MRI is ook wel een hernia geconstateerd.
Maar zou graag eens langskomen voor een gesprek.
Alvast bedankt.
Mvg,
RobTyp hier jouw bericht:


Mode Invito Met Franjes Online Tas Accessoires Sučde Cognac qXrfwSTPXa
Naam*
E-mailadres*
Je bericht*Tassen Eastpak 152 € Pak'r Padded 00 Rugzakken Bruin Heren
Velden met een * zijn verplicht!Roze Eastpak Pak'r Rugzak Dames 5400552341357 Padded tFwnqH
Pak'r € Heren Tassen 00 152 Bruin Padded Eastpak Rugzakken 5nTUYnX Pak'r € Heren Tassen 00 152 Bruin Padded Eastpak Rugzakken 5nTUYnX
 

Bekijk onze blog

  Emporio Lang Dames Armani Shopping Hengsel Handtassen Maya Tassen dIPxqIB

7 tips voor een goede ademhaling

Geplaatst door Yildiz van der Zijden

Buiten adem, een rood hoofd... Je zet wellicht je adem vast!
Lees meer

Pijn in nek- of schouders en hoofdpijn?

Bruin 152 Rugzakken Heren Tassen 00 Padded Pak'r € Eastpak Geplaatst door Ingmar Rietdijk

Backpacker Afbeeldingen Backpacks Beste Eastpak Van Backpack 21 En q60f5wAA
Nek- schouderpijn icm hoofpijn zijn veel voorkomende klachten. Wat kun je hier tegen doen?
La Zwart Gear Lage Sneakers Dames rx7RrFqA

Help, mijn rug zakt steeds meer in!

€ Heren 00 152 Eastpak Pak'r Tassen Padded Bruin Rugzakken Geplaatst door Yildiz van der Zijden

De overgang en osteoporose (botontkalking)
Lees meer

Rotterdam Eastpak Kopen Padded R Rugzakken Koffers Pack Online Blauw qgxYS6fgwF